Bemutatkozás

Egész életemben szerepet játszott az alkotó munka és a kreativitás, így találkoztam a lakberendezéssel is. Szerencsés vagyok, mert a munkám egyszerre hivatásom, szenvedélyem, és hobbim is már több mint 10 éve.

Megvalósult munkáimban mindenhol az ott élő emberek személyiségének, igényeinek, életformájának megfelelően, a lakás környezetét, műszaki és gépészeti adottságait figyelembe véve igyekszem alakítani a tereket. Így mindegyiknek más és más a hangulata, stílusa, ugyanakkor ebből adódik a szakmámnak minden szépsége és nehézsége is. Szívesen dolgozom fával, kővel, üveggel, és fémmel, de az összes természetes anyagot előszeretettel használom. Simulékonyak, így változatos módon, különböző kiegészítőkkel alkalmazva a legkülönfélébb enteriőrök jönnek létre belőlük.

Tervezés és Design

Belsőépítészet

tovább >>

Lakberendezés

tovább >>

Szaktanácsadás

tovább >>

Belsőépítészet

Design, stílus, eredetiség
és személyre szabott terek.

Belsőépítészet

A komplett belsőépítészeti tervezés és otthonteremtés során megmutatom mindazokat a különleges és egyedi lehetőségeket, ötleteket, amit az adott tér kínál.

Az előzetes kialakítási és berendezési vázlattervekben már jól láthatóak a funkcionális- és helyiségkapcsolati kialakítások és a berendezés lehetőségei, melyek természetesen a lakás/iroda/üzlethelyiség gépészeti és műszaki jellemzőit figyelembe véve az Ön igényeihez, elképzeléseihez és életformájához igazodnak.Segítségével elkerülhető, hogy például hibás döntést hozzon akár már lakásvásárlás esetén is.

Belsőépítészet

Az előzetes kialakítási és berendezési tervek (alaprajz) mellett, igény és szükség szerint méretezett kiviteli tervek (falak bontása és megépítése, burkolatok kiosztása, vizesblokkok, elektromos hálózat és fűtési rendszer kialakítása, egyedi, beépített jellegű bútorok megvalósítása), valamint falnézetek és látványrajzok készülnek a lakás/iroda/üzlethelyiség teljes alapterületére vagy egyes helyiségeire vonatkozóan.

A tervekkel bemutatom és szemléltetem a tervezési koncepcióban meghatározott szempontok szerinti kialakítás lényegi elemeit, a burkolatokat, világítótesteket színeket, textúrákat, a beszerzendő berendezéseket, bútorokat, dekorációs tárgyakat, azok ideális és harmónikus elrendezését, illetve elhelyezését.

A tervezés folyamán segítek a beépítésre kerülő anyagok (burkolatok, világítótestek, falszínek, függönyök, szőnyegek, stb.), valamint a betervezésre kerülő bútorok kiválasztásában és megvásárlásában is az alapkoncepció, a funkcionalitás és az esztétika figyelembevételével. Az anyagválasztás katalógusokból, színkártyákból és kereskedelmi egységek felkeresésével történik.

Az anyagok kiválasztását és a tervek véglegesítését követően konszignáció és költségvetés készül a beépítésre kerülő anyagokról, mely tartalmazza a szükséges anyagmennyiségeket, termékmegnevezéseket, a részösszegeket és a várható összköltséget.

Belsőépítészet

A tervek pontos megvalósulása érdekében a kivitelezési munkálatok során – a kivitelezővel együttműködve – részt veszek a betervezett anyagok bekerülésének és beépítésének lebonyolításában, az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, ezzel biztosítva a közösen megálmodott lakása/ irodája/üzlethelyisége megvalósulását, és mindennapjai nyugodt, zavartalan munkavégzését. Így nem csak a végeredmény, de az otthonteremtés, az építkezés folyamata is igazi élménnyé válik!

Építkezés esetén egy megbízás akkor jár a lehető legkevesebb kompromisszummal, ha az építészeti és belsőépítészeti tervezési munkafolyamatok egymással együttműködve, párhuzamosan zajlanak, így lehetőség nyílik arra, hogy a belsőépítészeti irányelvek az Ön igényei szerint az épület használhatóságával együtt alakulhassanak.

A tervezési díj összege, a megbízás időtartama függ a tervezendő tér nagyságától, a projekt komplexitásától, a választott tervfajtáktól. A tervezés megközelítőleg 3-6 hónapot vesz igénybe, és érdemes legalább 2 hónappal a kivitelezési munkálatok megkezdése előtt elkezdeni, hogy a tökéletes megvalósuláshoz szükséges tervek időre elkészülhessenek.

Média

Ajánlatkérés

5 + 6 =
scroll top